Wat doen we op de eerste afspraak?

Op de eerste afspraak proberen wij om uw klachten zo goed mogelijk in kaart te brengen. U maakt zo direct kennis met één van onze specialisten.

Uw eerste afspraak in onze praktijk

Voor het maken van een afspraak kunt u altijd bij ons terecht. Je kunt ons bellen of gewoon binnen lopen en bij één van onze therapeuten op de deur kloppen. Wij plannen dan direct een afspraak in.

Bij uw bezoek aan de fysiotherapeut is het belangrijk om een geldig legitimatiebewijs bij de hand te hebben. Tevens wordt u aangeraden om een eigen handdoek mee te nemen. Een verwijsbrief van de huisarts is uiteraard ook belangrijk, maar is niet verplicht, afhankelijk van wat de klacht is.

Het eerste gesprek zal ongeveer een half uur in beslag nemen. In dit onderhoud kunt u aangeven wat de klachten zijn, hoe deze zijn ontstaan en hoe u met de klachten omgaat. Na de anamnese en het lichamelijk onderzoek kunnen wij u vertellen wat er aan de hand is en hoe het therapeutisch proces er in de nabije toekomst uit zal zien. In samenspraak wordt een behandelplan opgezet.

In de polisvoorwaarden van het basispakket en eventueel aanvullende zorgverzekering, is terug te vinden wat de vergoeding is van een fysiotherapiebehandeling. Als u niet (meer) verzekerd bent, dan kunt u na afloop van een behandeling in de praktijk afrekenen. In alle andere gevallen wordt er een nota naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

Als u eerder bij een andere fysiotherapeut onder behandeling bent geweest, dan kunnen wij helaas niet zien hoeveel behandelingen u nog over heeft. Zodoende is het van belang dat u dat zelf bijhoudt.

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.
Bent u verzekerd bij CZ met het label Just dan kan het zijn dat u een deel van de kosten zelf moet betalen, omdat wij voor deze label niet gecontracteerd zijn.


Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u een afspraak moet afzeggen of verzetten. Dit is uiteraard geen enkel probleem, maar laat het ons graag tijdig weten. Dit kunt u kosteloos tot 24 uur voor de afspraak doen.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars Medisch Centrum Thomsonplein Fysio
Just zorgverzekering (onderdeel van CZ) is momenteel uitgesloten.

Openingstijden Thomsonplein Fysio


Maandag08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 19.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag08.00 - 18.00 uur
Vrijdag       gesloten
Zaterdag afspraak mogelijk in overlegTraining medisch fitness

Romir Mangal/Rafsaan Bandhoe


Maandag     1800-20.00
Dinsdag      14.00-18.00
Woensdag   18.00-20.00
Donderdag 14.00 - 18.00