Fysio Fitness trainingen

Een programma op maat gemaakt voor jou!

Medisch Verantwoord Bewegen

Medisch Verantwoord Bewegen (MVB), ook wel  fysiofitness genoemd, is een beweegprogramma op maat gemaakt door Medisch Centrum Thomsonplein Fysio. Lichamelijke beweging draagt bij aan een betere fysieke en psychische belastbaarheid. Met MVB wordt bedoeld: op een verantwoordelijke wijze bewegen om de balans tussen belasting en belastbaarheid te optimaliseren. Dankzij onze speciale trainingsapparatuur en specialistische medische kennis is het voor iedereen mogelijk om op een gezonde en veilige manier het lichaam te trainen.

Fitter onder deskundige begeleiding

Het doel van een beweegprogramma kan gericht zijn op het optimaliseren van de conditie of spierkracht, preventie van blessures of het verbeteren van de sportprestaties. Bij de intake meten wij uw basisconditie door middel van een conditietest. Op basis hiervan kunnen wij de doelstelling met u bespreken, om zo het beweegprogramma op te stellen. Een combinatie van doelstellingen behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij een beweegprogramma van Medisch Centrum Thomsonplein Fysio kan je onder begeleiding van een fysiotherapeut je belastbaarheid optimaliseren door de belasting begeleid te vergroten. Dit kan als aanvulling op de fysiotherapeutische behandeling of als u simpelweg meer begeleiding wilt tijdens het sporten. Het kan ook een uitstekende vervolg zijn op de behandeling die u heeft gekregen.

Veilig en effectief

Het voordeel van dit beweeg programma is dat u traint in een groep onder begeleiding van een deskundige  trainer. Hierdoor kan aan de hand van de opgestelde persoonlijke doelstelling een beweegprogramma op maat worden gemaakt.

Geen spierpijn of overtraining

Door de deskundige begeleiding door een personal trainer bij uw individueel beweegprogramma, krijgt u een warming-up en cooling-down. Dit wordt gedaan ter voorkoming van heftige spierpijnen en/of overtraining.
                                      
Medisch Verantwoord Bewegen is ideaal:
  • Als u nek-, schouder- of rugklachten heeft.
  • Als u langdurige of moeilijk behandelbare klachten heeft en hierdoor eerder bent behandeld zonder succes.
  • Als u een beperking heeft door een blessure.
  • Als u geen sportervaring heeft.
  • Voor het verbeteren van conditie, kracht en lenigheid
  • Voor het behoud van herwonnen functies na een fysiotherapeutische behandeling of revalidatie.

Komt u eens langs voor een eerste indruk en vraag om een vrijblijvend gesprek met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten.Medisch Verantwoord bewegen wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u wel een medische indicatie heeft, komt u in aanmerking voor fysiotherapie wat wel uit uw aanvullende verzekering vergoed wordt.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Medische CentrumThomsonplein Fysio.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars Medisch Centrum Thomsonplein Fysio
Just zorgverzekering (onderdeel van CZ) is momenteel uitgesloten.

Openingstijden Thomsonplein Fysio


Maandag08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 19.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag08.00 - 18.00 uur
Vrijdag       gesloten
Zaterdag afspraak mogelijk in overlegTraining medisch fitness

Romir Mangal/Rafsaan Bandhoe


Maandag     1800-20.00
Dinsdag      14.00-18.00
Woensdag   18.00-20.00
Donderdag 14.00 - 18.00