We stellen ons graag even voor

Jeanine Frenk

MANUEEL & MULLIGAN THERAPEUT JEANINE FRENK

Manueel therapeut Jeanine Frenk is, nadat ze in 2007 de Havo had afgerond en terug verhuisde vanuit Curaçao naar Nederland, meteen gestart met de opleiding tot fysiotherapeut. Na het behalen van haar diploma heeft ze drie jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk in Scheveningen en een jaar voor de Bergman kliniek in Rijswijk. Nu werkt ze sinds 1 juni 2019 bij Therapeuticum Calendula in Gouda. 

Masteropleiding Manuele Therapie 
Tijdens haar werkzaamheden bij het Therapeuticum heeft zij de masteropleiding manuele therapie op de SOMT Universiteit in Amersfoort gevolgd. Deze is in september 2020 succesvol afgerond.

Manuele Therapie
Jeanine brengt met haar ervaring en opleidingen nieuwe mogelijkheden binnen de praktijk van Fysio Medisch Centrum Thomsonplein, zo kun je met klachten aan de wervelkolom, waarbij Manuele Therapie uitkomst biedt, nu ook bij haar terecht. 

Mulligan Therapie
Naast Manuele Therapie heeft Jeanine ook de opleiding tot Mulligan Therapeut succesvol afgerond. Deze therapievorm helpt uitstekend én op een pijnvrije manier bij klachten en blessures aan de schouder, elleboog, knie en voet. 

Bij Jeanine kun je uitstekend terecht voor:
  • Manuele therapie
  • Mulligan therapie
  • Knie- revalidatie
  • Dry needling
 

Koninklijk Nederlands genootschap voor fysiotherapie
Sinds 2019 blogt Jeanine voor het Koninklijk Nederlands genootschap voor fysiotherapie.


Mitchel Pronk

Tijdens mijn afstudeerjaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam leek het mij verstandig om naast mijn eindexamenstage ook alvast wat extra werkervaring op te doen. Dit heb ik gedaan bij Orthomedix, waar ik een jaar lang als assistent-fysiotherapeut heb gefungeerd. Toen ik vervolgens medio 2018 het aanbod kreeg om bij Medisch Centrum Thomsonplein Fysio aan de slag te gaan, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Waarom fysiotherapie?
De voornaamste reden dat ik voor het beroep fysiotherapeut heb gekozen is omdat ik voldoening haal uit het begeleiden en behandelen van mensen met gezondheidsproblemen. Waar de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam het accent op legt, is het gegeven dat lichamelijke klachten niet alleen fysiek van aard hoeven te zijn. Sommige klachten kennen ook een mentaal aspect, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van aanhoudend ontregelende stress of een whiplash (WAD). Hier ligt mijn interesse. Door fysiotherapie vanuit een breder perspectief te zien, kunnen deze klachten namelijk eerder worden verholpen.

Tevens probeer ik mijn patiënten bewust te maken van hetgeen zij zelf kunnen doen om hun gezondheidsprobleem in positief opzicht te beïnvloeden. Door zowel ergonomische adviezen als oefeningen mee te geven tracht ik de zelfredzaamheid van de patiënt te stimuleren. Op deze manier probeer ik de behandelingstermijn zo snel en doelgericht mogelijk te laten verlopen.


Elbrich de Jong

Na het behalen van mijn vierjarige opleiding Lifestyle, Sport en Bewegen ben ik, Elbrich de Jong gelijk het werkveld ingedoken. De fysiotherapie behandelingen worden meestal altijd gevolgd door specifieke adviezen en preventieve oefeningen. Dit wordt gedaan onder begeleiding van gespecialiseerde trainers met ervaring in actieve revalidatie en training.
Tijdens de actieve revalidatie is er communicatie tussen trainer en behandelaar.


Met succes en resultaat werk ik met plezier al een aantal jaar op het thomsonplein. Dit in samenwerking met de huisarts en fysiotherapeuten. Verder geef ik groepslessen en personal training in diverse sportscholen. Tijdens mijn opleiding heb ik Fitvak B gehaald. Deze personal trainer opleiding heeft de hoogste Fit!vak/FitNED erkenning in Nederland op het gebied van personal training. Naast diverse certificaten zoals o.a. gewichtsconsulente heb ik ook veel ervaring in het werkveld, waaronder zorginstanties:’ WZH, Parnassia en SGK ’. Daarnaast ook in sportschool Happy Lijf met een specialisatie in, obesitas en overgewicht, en bij sportschool Active Club, in de specialisatie van Personal training en Small Group Training.


Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars Medisch Centrum Thomsonplein Fysio
Just zorgverzekering (onderdeel van CZ) is momenteel uitgesloten.

Openingstijden Thomsonplein Fysio


Maandag08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 19.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag08.00 - 18.00 uur
Vrijdag       gesloten
Zaterdag afspraak mogelijk in overlegTraining medisch fitness

Romir Mangal/Rafsaan Bandhoe


Maandag     1800-20.00
Dinsdag      14.00-18.00
Woensdag   18.00-20.00
Donderdag 14.00 - 18.00