Heeft u last van schouderpijn

Wij zijn voor al uw schouderpijn dagelijks beschikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur

Schouderpijn is een bijzonder gecompliceerd fenomeen.


Reeds enige tijd last van een overbelaste schouder? Zijn reiken, tillen en/of bovenhands bewegen plots activiteiten die gepaard gaan met pijnklachten? En weet je zelf niet hoe hier vanaf te komen? Neem dan de tijd voor een fysiotherapeutisch consult bij Thomsonplein Fysiotherapie. Schouderpijn is namelijk een bijzonder gecompliceerd fenomeen.

 

Niet alleen bestaat het gewricht uit botten met allerlei groeven en haken, ook is het geheel door allerlei banden, weefsels en zenuwen met elkaar verbonden. Het gevoeligst voor ‘overuse’ is de ruimte vlak onder het schouderdak, waar naast een slijmbeurs ook meerdere pezen lopen. Deze regio raakt bekneld wanneer de ruimte tussen het schouderdak en de bovenarm onder druk komt te staan, zoals bij onder meer reiken, tillen en leunen het geval is.

 

Blessures zoals een slijmbeurs- (bursitis subacromialis) of peesontsteking (subacromiaal impingement) worden hardnekkig van aard als u hier te lang mee blijft lopen. Gelukkig kan rustig en doelbewust bewegen onder (actieve en passieve) begeleiding van een fysiotherapeut  de pijn doen afnemen. Zodra daar sprake van is, is het zaak om de schouder stabieler en krachtiger te maken. Bovendien wordt door onze specialisten een oordeel geveld over de schouderblad- en sleutelbeenverbinding met de schouder en het borstbeen en de ribbenkast.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars Medisch Centrum Thomsonplein Fysio
Just zorgverzekering (onderdeel van CZ) is momenteel uitgesloten.

Openingstijden Thomsonplein Fysio


Maandag08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 19.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag08.00 - 18.00 uur
Vrijdag       gesloten
Zaterdag afspraak mogelijk in overlegTraining medisch fitness

Romir Mangal/Rafsaan Bandhoe


Maandag     1800-20.00
Dinsdag      14.00-18.00
Woensdag   18.00-20.00
Donderdag 14.00 - 18.00